Дело Александра Нагорского и Татьяны Капелюшной! Судебный произвол или за что сидят 4 года в СИЗО невиновные люди?

Мы передали несколько вопросов адвокату Александра Нагорского и получили эмоциональный ответ самого Александра, который, по словам свидетелей, своим телом прикрывал в клетке Татьяну Капелюшную от озверевших сотрудников "Грифона":

 А. Нагорский:
"Якщо ти не знаєш свого минулого, то ти не гідний свого майбутнього! Олександр Нагорський - голова правління Кредитної спілки військовослужбовців України, та Тетяна Капелюшна - його заступник, гідні свого майбутнього.

Вони знають своє минуле, вони бережуть память про подвиги наших дідів - героїв Великої Вітчизняної війни, які пройшли її, проливаючи кров за наше спільне майбутнє. Чи знали герої-фронтовики, що через 69 років, 8 травня 2014 року, їхні онуки будуть проливати кров у шевченківському суді м. Києва від кийків спецпідрозділу Грифон?

Сьогодні, коли вся країна здригається від загарбників, сепаратистів, терористів, коли всіх чоловіків закликають мобілізуватись, згуртуватись та захищати свою Батьківщину, корумпована прокуратура направляє 20 грифонівців заради того, щоб змусити замовчати двох незаконно ув'язнених людей, що опинилися за гратами саме внаслідок її злочинних дій!


Ось де вони хоробрі, ось де їх сила - підіймати кийки на чоловіка та жінку за гратами (фотосвідчення побиття Олександра в додатку)!

Куди поділася гуманність в нашій країні, де свобода слова?
Як могла так низько впасти судова система України?
Чому відбувся цей злочинний крок?

Як-то кажуть: "кому война, а кому мать родна"! Олександр і Тетяна не вороги своєї Батьківщини, не їх потрібно бити кийками, не з ними воювати! Хоча, в певному сенсі, вони вороги для прокуратури, адже розворушили їх корумповане кубло хабарників!

Замовникам прокурорського свавілля та його реалізаторам на сьогоднішній день дуже вигідно, що владі не до них, що влада захлинається в проблемах із загарбниками.

Браття та сестри, якщо вам набридло те свавілля, що чиниться в наших судах, підтримайте мене та незаконно обвинувачених Нагорського і Капелюшну, зробіть лайк або репост.

А якщо зможете, краще приходьте на наступне засідання судді Сидорова у справі Нагорського та Капелюшної 12 травня 2014 року (понеділок) на 10 годину ранку.

Не дамо продажній прокуратурі скористатися черговим шансом вчинити наругу над Законом! Давайте допоможемо слідчому судді Сидорову прийняти законне рішення, не боячись тиску злочинної прокуратури! Шануймо своє минуле, пам'ятаймо своїх героїчних предків!"


Напомним, что во время судебного заседания Александр Нагорский и Татьяна Капелюшная отказались выходить из арестанской клетки в зале суда, как и все присутствующие в зале граждане Украины в знак протеста против умышленного затягивания судом дела и по причине безосновательного содержания Александра и Татьяны под стражей.

В результате чего Александр Нагорский был зверски избит сотрудниками Грифона (специализированное подразделение, охраняющее судей), получил тяжелые увечия.

Зал судебных заседаний был буквально залит кровью. А скорую помощь вызывали не только Александру, но и другим присутствующим в зале заседания и ставших свидетелями этого преступления.


Подробнее здесь.